Sprekers

Mans Kuipers (dagvoorzitter)

Mans Kuipers (dagvoorzitter)

Mans leidt u met zijn ervaring en expertise door deze dag. Eerder was hij werkzaam als partner bij EY, nu is hij zelfstandig adviseur arbeidsvoorwaarden. Daarnaast heeft hij vele publicaties op zijn naam staan en is hij al jarenlang spreker en dagvoorzitter van de Personeel en Salaris Vakdag.

 
Dik van Leeuwerden

Dik van Leeuwerden

Portfolio Product Owner Wet- & Regelgeving van ADP Nederland BV. Dik houdt zich al vanaf medio 1980 bezig met loonbelasting en sociale verzekeringen. De basis voor zijn specialisme legde hij bij de Belastingdienst. Na zijn tijd bij de Belastingdienst was hij een aantal jaren werkzaam als adviseur bij Deloitte. Door zijn brede kennis op het gebied van loonbelasting en sociale verzekeringen en zijn jarenlange ervaring is Dik een veelgevraagd spreker op congressen en seminars. Daarnaast publiceert hij regelmatig in vakbladen.

 
Peter Hoogstraten

Peter Hoogstraten

Landelijk vaktechnisch coördinator loonheffingen bij de Belastingdienst (spreekt op persoonlijke titel). Na zijn studie fiscale economie is Peter belastingadviseur geweest. Daarna is hij gaan werken voor de Belastingdienst in de (inter)nationale loonheffingenpraktijk. Nu is Peter landelijk vaktechnisch coördinator loonheffingen. Ook is hij docent bij het Register Belastingadviseurs, medewerker van Vakstudie Nieuws en spreekt hij op congressen, studiedagen en seminars. In 2015 verscheen van zijn hand het boek ‘Werkkostenregeling’.

 
Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie over het gebruik van cookies.